Trods milliardær-kæreste: Oddset-Janni får kontanthjælp

Selv om man er kæreste med en milliardær, så er der ingen grund til at sige nej tak. Sådan tænker modellen Janni Christensen, som også er kendt som Oddset Janni, tilsyneladende.

Hun er kæreste med milliardæren Karsten Ree, men selv om det altså næppe kniber med at sætte mad på bordet, så har modellen alligevel hævet kontanthjælp måned efter måned.

LÆS OGSÅ: Landsretten: Oddset-Janni skal i fængsel

- Jeg er da ikke bleg for at indrømme, at jeg er på kontanthjælp. Som enlig mor får jeg selvfølgelig hjælp fra det offentlige ligesom alle andre i samme situation har krav på. Man skal jo have hjælp, så man kan bo og leve, fortæller 43-årige Janni Christensen til bt.dk.

Efter nytår flytter hun sammen med Karsten Ree i Vedbæk,hvilket betyder et farvel til de offentlige kroner. De ny regler betyder, man mister kontanthjælpen, hvis ens kæreste tjener mere end 23.000 kroner om måneden. Et beløb som Oddset-Jannis kæreste må menes at få ind på kontoen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Den 43-årige model har dog ikke tænkt sig at lade sig forsørge af kæresten ret længe. Derfor overvejer parret blandt andet at deltage i en række tv-udsendelser om deres liv.

Janni Christensen blev i denne uge idømt 15 måneders fængsel for at have stjålet en million kroner fra en nu afdød mandlig pensionist.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip