Trods point mod FCK i Parken: Randers-træner ærgrer sig

22/03/2015

Randers FC's træner, Colin Todd, var i sin tid kendt som en dygtig forsvarsspiller for klubber som Derby County og Nottingham Forest samt på det engelske fodboldlandshold.

Måske derfor var den 66-årige træner ikke helt tilfreds, selvom hans hold søndag fik et flot 1-1-resultat med hjem fra Telia Parken mod FC København i Alka Superligaen.

Colin Todds ærgrelse skyldtes primært en episode tidligt i anden halvleg, hvor FCK's Nicolai Jørgensen fik lov til at drive gæk med Randers-forsvaret, før han scorede til 1-0.

- Vi kom bagud tidligt i anden halvleg på et mål, der kunne være undgået.

- Jeg siger til spillerne, at forsvarsspillet er en kunst. FCK vil sikkert se det som et godt mål, men vi skulle have blokeret skuddet, siger Colin Todd.

Efter 76 minutter sendte han Djiby Fall på banen, og angriberen fra Senegal kvitterede ved minuttet efter at udligne til slutresultatet.

Dermed hentede Randers FC sit første point i fire kampe i Alka Superligaen.

I samme periode er holdet blevet slået ud af pokalturneringen i kvartfinalerne.

Det skete mod netop FCK, der efter en målløs kamp i Telia Parken var bedst i en straffesparkskonkurrence.

Colin Todd mener, at hans hold viste stor moral i søndagens 1-1-kamp.

- Holdet viste stor karakter. Vi kom ind til kampen uden at have vundet i fire kampe, så det var vigtigt, at vi bestod testen mod FCK og kom herfra med et point. Det er fantastisk, siger træneren.

Randers FC ligger nummer tre i Superligaen med 35 point for 22 kampe. Det er et point mere end Brøndby på fjerdepladsen.

FC Midtjylland topper suverænt med 53 point, mens FCK er nummer to med 42 point.