Trodsede Bodil: Dansk stormsurfer lagt for had på Facebook

Den 26-årige Christen Villads Søndergaard trodsede torsdag aften Bodils hærgen og kastede sig i bølgen blå med sit surfbræt i Københavns Havn. Nu lægges han for had på Facebook.

Beskederne kommer primært fra folk, han ikke kender. De er en reaktion på, at han tilsidesatte al sund fornuft lige dér, hvor Bodil var på sit højeste, og politiet gjorde sit for at anmode folk om at blive indendøre, skriver MetroXpress.

LÆS OGSÅ: Jens fik 150 dødstrusler på en time

Christen Villads Søndergaard fortalte om sin oplevelse til avisen. Siden har han fået +20 venneanmodninger, et utal af pokes, og beskeder fra folk, der kalder ham bøsse, medieluder og alt muligt andet.

Surferens 'dødsforagt', som flere kalder det, har fået mange op i det røde felt. 

LÆS OGSÅ: Derfor er vi så vrede på Facebook

Historiens hovedperson har dog ved flere lejligheder gjort det klart, at han udmærket er klar over konsekvensen ved at surfe under en storm, og at han ikke forventer at blive reddet, hvis det går galt.

- Hvis jeg ikke selv tog ansvar for mine handlinger, ville det være ekstremt egoistisk og respektløst. Men det gør jeg. Jeg kaster mig ikke ud i en storm og forventer at blive reddet, hvis det går galt. For at gøre sådan noget her, skal man kunne leve med, at der er en risiko. Og den risiko står for egen regning, siger han til MetroXpress.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Han fortæller også, at han valgte at gå ud med historien, fordi han gerne ville provokere og inspirere folk til at tage nogle flere chancer.

Dagens Gossip