Trodser politiets anbefalinger: Brøndby møder FCK klokken 18

Når Brøndby og FC København 8. november for anden gang i denne sæson møder hinanden, så bliver opgøret på Brøndby Stadion fløjtet i gang klokken 18.

Det fremgår af turneringsplanen på DBU's hjemmeside, som er blevet opdateret, efter tv-stationerne har foretaget sine kampvalg for resten af efteråret.

I sig selv er det ikke usædvanligt, at rundens mest attraktive kamp spilles søndag klokken 18, men når de storhold mødes søndag 27. september samme sted, bliver kampen fløjtet i gang allerede klokken 13.

Det tidlige kamptidspunkt om en uge skyldes, at Københavns Vestegns Politi af sikkerhedsmæssige årsager gerne vil have kampen spillet, mens der er dagslys.

- Vi har sagt, at der skal være mindst to timers dagslys, efter en kamp som den er spillet færdig. Vores erfaringer viser, at det sikkerhedsmæssigt er mest forsvarligt, sagde Allan Nyring, der er politiinspektør i Københavns Vestegns Politi, til Ritzau 13. august i forbindelse med planlægningen af næste uges kamp.

Da Brøndby og FC København mødtes 1. december 2013 på Brøndby Stadion med kampstart klokken 19, blev 484 personer anholdt. Det var blandt andet erfaringer fra det opgør, som fik politiet til at diktere det tidligere spilletidspunkt.

Men det gælder altså ikke 8. november.

Kampprogrammet fra efterårssæsonens resterende kampe viser også, at det bliver AaB og Viborg, der runder efteråret af med en kamp i Aalborg mandag 7. december.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip