Troede han vandt 3 millioner på skrabelod - men så kom det virkelige chok

Da John Wines i december måned købte et skrabelod på en tankstation i den amerikanske delstat New Mexico, havde han aldrig forestillet sig, hvilken følelsesmæssig rutschetur, det ville medføre.

Da han skrabede loddet ville hans held ingen ende tage. Det lykkedes ham at skrabe flere gevinster på skrabeloddet, så han til sidst stod med en gevinst på omkring tre millioner kroner. 

Men heldet var opbrugt, da han tog sit vinderlod med på tankstationen, hvor han havde købt det. 

- Da jeg afleverede loddet, sagde de, at det ikke var en vinderkupon. De sagde, at det var et fejltryk, og at de ikke udbetaler gevinster for fejltryk, siger John Wines til Kfor.com. 

Efterfølgende sendte han en email til spilleudbyderen, der svarede ham, at de var opmærksomme på kuponer med fejltryk i lige netop det parti, han havde købt, hvorefter de takkede ham for at gøre opmærksom på fejlen.

Men John Wines er ikke tilfreds. 

- Jeg mener, hvis du tror, at du har vundet tre millioner kroner, og nogen så kommer og siger, at det har du ikke alligevel, men du rent faktisk selv kan bevise, du har vundet, så er det ikke særlig fedt. Slet ikke når det drejer sig om tre millioner kroner, siger han til Kfor.com

Som et lille plaster på såret gav udbyderen af skrabeloddet ham nye skrabelodder for 600 kroner. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip