Troels Bech overvejede fodboldstop inden Brøndby-job

Fodboldtræneren og sportsdirektøren Troels Bech har stået i spidsen for FC Midtjylland, Esbjerg, Silkeborg og i flere omgange OB som cheftræner i landets bedste fodboldrække. Han er samtidig den cheftræner med flest kampe på bagen i superligahistorien.

Men inden Bech i juni blev ansat som ny sportsdirektør i Brøndby, overvejede han, om det var tid til at finde beskæftigelse uden for fodboldverdenen.

Det siger han til Fyens Stiftstidende.

- Jeg var inde i alvorlige overvejelser om, hvorvidt jeg overhovedet skulle blive ved med at beskæftige mig med fodbold. Til min store overraskelse savnede jeg ikke - selv efter et stykke tid - trænerjobbet. Det kom bag på mig, og det gav tid til reflektioner, siger han til avisen.

I stedet for fodbolden overvejede Troels Bech at flytte til Italien med sin kone og skrive en bog. Faktisk kom Bech i gang med at skrive bogen, men så meldte Brøndby sig på banen.

- Det gik meget hurtigt. Jeg blev ringet op af et bestyrelsesmedlem og spurgt, om jeg ville komme til møde med Brøndbys hovedaktionær, Jan Bech Andersen, om jobbet som sportsdirektør, siger Troels Bech.

Ugen efter mødet begyndte han i jobbet i Brøndby efter at have været uden job siden fyringen i OB sidste efterår.

/ritzau/

Dagens Gossip