Troels Bech: Presset kommer indefra

11 kampe i foråret og kun én sejr til OB. Det sørgelige faktum kan selvfølgelig ikke undgå et føre et hav af spørgsmål med sig. Og lige nu forsvarer Troels Bech sig selv og sit mandskab efter bedste evne.

- Fodbold spilles med kroppen, og vindes med hovedet. Når man har lidt forstyrrelser deroppe, så bliver det sværere. Det er noget tungt, tykt mudder vi står i lige nu, siger Troels Bech, der forsøger ikke at lade sig stresse over de mange kritiske spørgsmål.

- Jeg kan kun mærke det pres, der kommer indefra, og jeg kan love dig for, at det er større, end det I kan nå at lægge på mig.

Hvor langt er du nået på din irritationstærskel?

- Jeg har sikkert mange defekter, men normalt har jeg ganske meget overskud. Det bruger jeg så pænt af lige i øjeblikket, siger Troels Bech, der mener, at OB burde havde haft ihvertfald det ene point- Jeg oplever en tæt kamp i alle aspekter, men det hele handler også om, hvem der har haft mest ro og mest tro på tingene i den seneste tid. Det må vi sige, at FC Midtjylland har haft, og det kunne man se i vores afslutninger, hvor vi jo har nok muligheder til at vende det her til ét eller tre point 

Dagens Gossip