Troels Bech rystet over pinligt OB-kollaps

Klubben fra Fyn kom ellers foran efter kun fire minutter. Kort inde i halvleg stod der 2-2 på måltavlen, men så stak Esbjerg af og scorede yderligere fire mål.   - Det er det største kollaps, jeg har været vidne til. Ikke bare i min tid i OB, men i min trænertid i det hele taget, siger OB-træner, Troels Bech, ifølge TV2, Sammen med resten af OB-holdet styrer han nu direkte mod de triste historiebøger med præstationer, der ikke er set mage i Ådalen. 

Troels Bechs mandskab har med nederlaget til Esbjerg torsdag tabt seks kampe i streg i Superligaen - det er aldrig sket før.

Tilmed  har holdet har kun samlet seks point i dette forår, og dermed enten tangerer eller slår mandskabet sidste sæsons pauvre forår, hvor det kun blev til ni point. Der resterer kun en runde i denne sæson, hvilket højst kan give tre point.

- Hvis vi ser på summen af skuffelser, vi har været igennem - ikke bare i første halvleg - men set over hele foråret, så ser det ud som om, at vi taber kontrol med det, vi gerne vil. Mod slutningen af kampen kan jeg slet ikke genkende vores hold. Det var en voldsom stor forandring i løbet af den samme kamp, fortsætter Troels Bech.

OB har med nederlaget kun tre point ned til AC Horsens under stregen, men kan vide sig sikker på overlevelse, fordi 'den gule fare' møder Brøndby, der ligeledes ligger under OB, i sidste runde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip