Tromletæsk til Team Tvis

Team Tvis Holstebro oplevede en af klubbens store stunder, da holdet i søndags besejrede det polske tophold Wisla Plock i EHF Cup'en og spillede sig i kvartfinalen i turneringen. Men at der er langt at falde, når man flyver højt, måtte Klavs Bruun Jørgensens team sande, da holdet onsdag tog fat på det hjemlige slutspil i Gråkjær Arena mod Aalborg.

Aalborgenserne har på papiret et fantastisk mandskab, men holdet har været utroligt svingende i præstationen i denne sæson. Det var dog ikke til at se mod Team Tvis, der blev blæst ud af hjemmebanen af totalt-tændte nordjyder.

18-9 førte Nikolaj Jacobsens hold ved pausen efter en halvleg præget af klasseforskel, og så var den kamp naturligvis afgjort.

Det lignede unægteligt et Tvis-hold, der betalte prisen for et hårdt program med mange kampe i både liga og Europa, mens Aalborg har kunnet forberede sig den seneste uge med fokus rettet mod slutspillet.

Da KIF Kolding København i samme pulje vandt 29-24 over Sønderjyske i Sønderborg, og netop KIF og Aalborg havde bonuspoint med over, ligner det allerede nu en tidlig afgørelse på, hvem af de fire hold, der skal i semifinalen.

Især hvis KIF og Aalborg kan vinde igen på lørdag, når de to tophold hjemme bytter onsdagens modstandere, bliver det svært at tro på, at Team Tvis og Sønderjyske vil være i stand til at hente henholdsvis fem og seks point på deres konkurrenter i de resterende opgør.

Eller sagt på en anden måde. Det er vind-eller-forsvind for Team Tvis og Sønderjyske, når de to hold lørdag gæster Brøndby og Aalborg.

Aalborg vandt i øvrigt kampen i Holstebro med 22-33.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip