Truede ekspedient med kniv: Tre dømt for tankrøveri i Hvidovre

Tre 20-årige mænd er idømt straffe fra otte til 22 måneders fængsel for røveri mod en tankstation i Hvidovre, oplyser Københavns Vestegns Politi.

En sen aften den 23 september i fjor kørte de tre mænd ind på tanken, som ligger på Brostykkevej. Den ene ventede i bilen, den anden holdt vagt i døren, og den tredje truede sig med kniv til kontanter fra kassen. Herefter flygtede de fra stedet i bilen.

Røveriet blev anmeldt til Københavns Vestegns Politi og efterforsket af Hvidovre Lokalpoliti. Politiet valgte at efterlyse mændene med billede i offentligheden, og det gav pote.

Den 26. og 28. september blev to af gerningsmændene anholdt i Ishøj, hvor de bor. De blev sigtet for røveri og varetægtsfængslet.

Knap en måned efter – den 22. oktober – blev den tredje gerningsmand, føreren af bilen, anholdt i Hvidovre.

Nu har Glostrup Ret afsagt dom.

Begge mænd fra Ishøj fik otte måneders fængsel, hvor de tre måneder blev gjort betingede med prøvetid. Den ene modtog dommen, den anden overvejer at anke. Begge blev efterfølgende løsladt.

Den 20-årige fra Hvidovre blev idømt et år og ti måneders ubetinget fængsel. Han fik dom for tankrøveriet og derudover et gaderøveri, som han begik den 14. oktober mod to unge mænd ved Christiania. Han modtog dommen og er sendt direkte til afsoning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip