Truet på Facebook: Lasse Rimmer undskylder

Komikeren Lasse Rimmer var nødt til at trække i land efter at have hængt en ung mand ud på Facebook, fordi Rimmer troede, at manden havde truet hans datter. 

- Jeg undskylder mig med, at der banker et løvehjerne i langt de fleste fædres bryst, også i mit, skriver komikeren på sin Facebook-profil.

Komikeren troede, at manden var myndig, men fandt ud af, at det ikke var tilfældet efter at have været i kontakt med hans far. Yderligere oplyste faren, at den unge mand mente, at hans konto var blevet hacket og ikke havde været i stand til at logge ind på den lørdag.

- Jeg håber og stoler på, at ingen har været dumme nok til at lade sig rive med af en pøbelstemning af nem blodtørst og derfor har henvendt sig til den unge mand. Jeg mener, at jeg havde en rimelig grund og jeg indrømmede, at jeg tog et middel i brug, der var ude af proportioner med, hvad jeg ville opnå med det, beklager komikeren.

Undskyldningen kommer efter, at Rimmer havde offentliggjort navn og billede af en ung mand, som komikeren mente, havde skrevet følgende på hans datters youtube-kanal.

- Håber dig og din familie dør af en smertefuld omgang kræft luder kælling, stod der i kommentaren, som nu er blevet fjernet.

Læs hele Rimmers forklaring her: https://www.facebook.com/lasserimmer/posts/10152269634452505

Newspaq

Dagens Gossip