Trump får rappere på nakken

Den kontroversielle præsidentkandidat Donald Trump har gjort sit for at udviske skellet mellem politik og underholdning gennem en række opsigtsvækkende udtalelser og beskidte angreb på sine modstandere.

Derfor er den iltre republikaner også selv kommet i skudlinjen adskillelige gange, og nu langer to rapstjerner også ud efter ham.

"Knock Knock"-stjernen Mac Miller og Donald Trump har længe haft et komplekst forhold, efter at Trump først hyldede rapperens hitsingle "Donald Trump" og efterfølgende truede med at sagsøge rapperen for at bruge sit navn.

Men nu bliver den unge musikers holdning til forretningsmanden skåret ud i pap.

- Jeg f..king hader dig Donald Trump, indledte Mac Miller en tale i tv-programmet The Nightly Show With Larry Wilmore:

- Det langt ude ved det er, at jeg ikke engang ved, om du er ond. Jeg tror bare, at du er et egoistisk, opmærksomhedssøgende, psykopatisk, magtliderligt og forstyrret spild af hud og knogler, og at du vil sige og gøre alt for at få et minut mere i rampelyset, raser Mac Miller ifølge Rolling Stone.

Og Mac Miller var ikke alene om at bruge sine evner som ordjonglør til at lange ud efter Trump. Han fik nemlig selskab af kollegaen Chris Brown, der lagde en rødglødende besked op på Instagram, efter at en sort demonstrant var blevet slået ned af en Trump-tilhænger.

- Trump og de svin (politiet, red.) kan rende og hoppe. Det er så forkert at se denne ondskab. Gud vil få sin hævn. Stol på mig, skriver "Run It!"-stjernen indledningsvist i en grovkornet besked, der både hylder afroamerikansk kultur og sviner rigmanden til.

Læs hele Browns svada her: https://www.instagram.com/p/BCybWAHvpZc/?taken-by=chrisbrownofficial

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip