Trussel og mistænkelig mand sendte igen Dallas i beredskab

Politiet i Dallas i den amerikanske delstat Texas skærpede lørdag aften sikkerheden, efter at det havde modtaget en anonym trussel rettet mod betjente i hele byen.

Samtidig havde politiet fået melding om, at en maskeret mand var set tæt på politiets hovedkvarter i byen, der for få dage siden var centrum for et skudangreb, hvor fem betjente mistede livet.

Den maskerede mand skulle være blevet set ved et parkeringshus lige bag politiets hovedkvarter. Men efter at både specialstyrker og hunde havde gennemsøgt de tre etager i bygningen, var der ikke fundet nogen mistænkelig person.

- Gennemsøgningen er afsluttet, skrev politiet på Twitter.

- For at være på den helt sikre side gennemsøgte betjente parkeringshuset for at sikre, at meldinger om en mistænkelig person blev grundigt undersøgt, lød det videre.

Et område omkring politiets bygninger blev spærret af i forbindelse med episoden, og medier blev bedt om ikke at rapportere direkte fra stedet.

Specialstyrker detonerede "en anordning" for at komme gennem et aflåst hegn og benyttede desuden et haglgevær til at få en anden lås op ved parkeringshuset.

CNN rapporterede fra byen, at det var "meget tydeligt", at sikkerheden var skærpet.

Blandt andet var der flere politibiler end normalt synlige i området ved politihovedkvarteret. Adskillige patruljevogne skulle desuden have holdt stille i gaderne for at blokere trafikken.

Episoden sker, to dage efter at fem medlemmer af byens politistyrke blev dræbt og flere såret af en snigskytte i forbindelse med en demonstration mod politivold.

Den formodede gerningsmand blev dræbt, efter at han ifølge politiets oplysninger havde afvist at overgive sig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip