Tryg holdt oppe af besparelser

Baggrunden er blandt andet faldende bruttopræmieindtægter, der udgør 4,9 milliarder kroner mod 5,2 i tredje kvartal sidste år. Alligevel lykkes det Tryg at løfte det forsikringstekniske resultat til 766 millioner kroner fra 652 i samme periode sidste år.

Også nettoresultatet overrasker positivt med 715 millioner kroner. Det er lidt lavere end i tredje kvartal sidste år, men bedre end de 674 millioner kroner som markedet havde forventet.

»Fortsat resultatforbedring opnået gennem effektiviseringsprogram og omkostningsbesparelser sikrede indfrielse af målsætninger om en combined ratio på under 90 fra 3. kvartal 2013,« skriver Tryg i selskabsmeddelelsen.

Netop selskabets combined ratio er på 84,8 og dermed opfylder Tryg sin ambition om at holde den under 90 fra og med dette kvartal. Omkostningsprocenten er på 15,5 mod 16,4 i tredje kvartal 2012

Tryg fastholder målsætningen om en egenkapitalforrentning efter skat på 20 procent, som skal opnås ved at levere en combined ratio på 90 eller derunder på helårsbasis.

Dagens Gossip