Tryg overrasker positivt i andet kvartal

Resultatet før skat lyder på 688 millioner kroner, hvilket er 13 millioner kroner mindre end samme kvartal sidste år. Trods faldet er resultatet dog markant bedre end det, analytikerne havde forventet.

Gennemsnitsestimatet fra SME Direkt lød på 588 millioner kroner, så her overrasker Tryg altså positivt.

Årsagen til, at analytikerne havde ventet et svagt resultat i andet kvartal, var, at Tryg har haft store udgifter til storskader - blandt andet i Norge, hvor der har været omfattende oversvømmelser. Tryg noterer sig da også i regnskabet, at kvartalet har budt på det højeste niveau af vejr- og storskader i fire år.

I kroner og øre lød det på 272 millioner kroner mod 89 millioner kroner samme periode sidste år.

Men de udgifter bliver opvejet blandt andet det effektiviseringsprogram, som forsikringskoncernen har rullet ud. Det har påvirket resultatet positivt med 95 millioner kroner i kvartalet, noterer Tryg sig.

Derudover investeringsresultatet positivt med 13 millioner kroner. Samme periode sidste år lød det på minus 111 millioner kroner.

Den forsikringstekniske combined ratio, der viser hvor stærk indtjeningen i selskabet er, endte på 86,7, hvilket er bedre end analytikerestimatet på 87,9.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip