Tryghedsplejen vil levere privat hjemmehjælp i Kolding

Tryghedsplejen, der i aftes fik kritik i Operation X på TV2, er blandt tilbudsgiverne til privat hjemmehjælp. Det skriver jv.dk.

To kommuner har allerede opsagt kontrakterne med Tryghedsplejen. Det er Vejle og Høje-Taastrup.

Men nu er firmaet klar til at levere privat hjemmehjælp til borgerne i Kolding Kommune:

- Vi er et af de selskaber, der kom med et bud, og vi har sagt ja til at levere hjemmehjælp til samme pris som Attendo, siger Imran Hussain, der er en af Tryghedsplejens ejere.

FOA efter Operation X i aftes: Svindel og humbug med den danske velfærd

Kolding Kommunes seniordirektør Lone Vesterman Rasmussen siger til jv.dk, at kritik i medierne ikke kan lægges til grund for at afvise en tilbudsgiver, der lever op til kontrakten og udbuddet.

Hos Tryghedsplejen tror man heller ikke på, at kritikken i Operation X får indflydelse på tilbuddet til Kolding Kommune:

- Det bør det ikke ifølge udbudsreglerne. Det er en mediesag, det er ikke en juridisk sag. Skat har været forbi, og der har ikke været nogen anmærkninger til os, slutter Imran Hussain.

Det svenske firma Attendo har vundet licitationen om privat hjemmehjælp i Kolding. Desuden er yderligere to firmaer interesserede i at levere hjemmehjælp til samme pris som Attendo - en pris på 324 kroner i timen.

Dagens Gossip