TTH forlænger med stregspilleren Søren Hansen

TTH-sportschef Niels Agesen er godt tilfreds med at have fået sjællænderens underskrift på en ny kontrakt, som forlænger samarbejdet, så det løber frem til 2014.

- Søren er stærk i begge ender af banen, så selvfølgelig er der tale om en spiller, vi gerne vil beholde - også for at bevare kontinuiteten i truppen, siger Niels Agesen.

Også Søren Hansen, der er noteret for 208 kampe for Team Tvis Holstebro, ser frem til endnu en sæson i den hvide trøje.

- Jeg glæder mig. Det er en fornøjelse at trække TTH-trøjen på, og var jeg i tvivl om det, så blev jeg i høj grad mindet om det i lørdags, da vi vandt nede i Plock. Det var fantastisk, og i Team Tvis Holstebro har vi et set-up, der gør det muligt at spille med om de europæiske pladser, der er flødeskummet på kagen, siger Søren Hansen.

Med i overvejelserne i forhold til en kontraktforlængelse har været Søren Hansens 33 år på bagen. Men stregspilleren føler, at der er flere år i ham.

- Det er klart, at man på et tidspunkt når en alder, hvor man skal tænke helbred, men jeg har ingen problemer i den retning og er klar til en sæson mere på højeste niveau – og måske også flere. Alt i alt lå kontraktforlængelsen lige til venstrebenet, slutter Søren Hansen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip