Tude-Poul angriber Anna fra Paradise Hotel: Forkælet møgunge

Vi har både vores favoritter gennem tiden med mange forskellige reality-prorgrammer, men noget helt andet er dem, vi elsker at hade.

I den sidste kategori ville man hos mange nok kunne finde Poul fra ’Robinson Ekspeditionen’ 2011 og 2007 og Anna på 20 år fra den seneste omgang ’Paradise Hotel’. Det skriver eb.dk i følge Senest.dk.

Tilbage i 2007 tog Poul rekorden som den ældste medvirkende i den kendte ekspedition, hvor TV3, som står bag programmet, havde stillet to hold overfor hinanden, som bestod af gamle kendinge og nye ’Paradise’-deltagere.

Undervejs fik Poul det lidet flatterende øgenavn ’Tude-Poul’, og han var heller ikke blandt de mest populære deltagere – hverken hos seerne eller de andre medvirkende.

Forkælet møgunge

Man kunne gætte på, at de udskældte deltagere burde holde sammen i trange tider, men Poul har netop sluttet sig til koret med folk, der brokker sig over Annas forkælede pige-attitude i ’Paradise Hotel’.

Og Poul skælder hende ud i bedste gammelmands-stil på hendes profil:

- Jeg håber, du er mere normal uden for hotellet, for derinde er du ulidelig både at høre og se på, du kan ikke se ud over din egen næse, kan næsten ikke vente på, du får sparket. Hilsen Robinson Poul 2011/2007.

Poul, som hedder Madsen til efternavn, forlænger sin kommentar:

- Jeg har selv været en hård hund på RE (Robinson Ekspeditionen. red), har fået tæsk i pressen, men jeg har aldrig stukket nogen i ryggen, eller beklaget mig over hvordan TV3 har fremstillet mig, for stikker man snotten så langt frem, som hun gør, så må man tage de øretæver, der følger med, især når hun er på kanten til et hospitalsophold.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip