Turbulent Esbjerg-sæson skal kulminere i lokalbrag

Det har været en dramatisk sæson for ishockeyspillerne i Esbjerg Energy.

Kort efter nytår blev holdet ramt af matchfixingsagen, hvor tre af holdets spillere efter at have væddet mod deres eget hold blev sat på porten.

Det skal holdet forsøge at lægge bag sig fredag aften, hvor det første kvartfinaleopgør mod lokalrivalerne fra Sønderjyske venter.

- Jeg har aldrig prøvet en sæson, der har været så turbulent, men jeg synes, at vi er kommet godt ud af det.

- Vi er kommet langt med at spille holdet sammen igen, selv om resultaterne måske siger noget andet. Vi skal nok være klar fredag aften, lover Esbjergs kaptajn Sune Hjulmand.

Han er ikke overrasket over, at Sønderjyske som vinder af grundspillet pegede på Esbjerg som sin kvartfinalemodstander.

- Jeg synes altid, at Sønderjyske vælger os. Og jeg kan godt forstå dem. Vi har mødt hinanden fem gange i sæsonen, og selv om de første opgør var ret tætte, så havde de overtaget i de to seneste, siger Hjulmand.

Han fastholder dog, at begge hold begynder med nul sejre, når bedst-af-syv-serien indledes fredag aften i Vojens, hvor der altid er knald på, når de to lokalrivaler mødes.

- Det er sjovt at spille mod Sønderjyske, selv om de har overtaget. Der er altid ekstra intensitet, og der bliver gået mere til slået.

- Vi kan sagtens snakke sammen udenfor isen, men når vi står derinde, så hader vi hinanden, siger anføreren.

De to hold tørnede også sammen i sidste års kvartfinaler. Her vandt de senere mestre Sønderjyske med 4-2 i kampe efter at have været bagud 1-2 undervejs.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip