Turde ikke fortælle konen om bytur: Mand arrangerede egen kidnapning

Texanske Maria Hernandez var rædselsslagen, da to bevæbede og maskerede mænd trængte ind i familiens hjem og bortførte hendes mand, Rogelio Andaverde. Hun ringede derfor straks til politiet, som indledte en omsiggribende efterforskning og satte helikoptere i luften.

- Vi tog denne hændelse meget alvorligt på grund af de omstændigheder, som hustruen beskrev for os. Folk braser ikke bare ind i dit hjem og kidnapper dig for sjov, siger sheriffen i Hidalgo County, Guadalupe Trevino, ifølge news.com.au.

Læs også: Reddede kidnappet kvinde, fordi teenagere tjekkede hende ud

Næste morgen kom Rogelio Andaverde hjem igen og fortalte, at han var blevet befriet. Men politiets efterforskning viste hurtigt, at han faktisk bare havde været i byen med sine kammerater, der også var hans 'kidnappere'. Det var nemlig mere overskueligt for ham at blive kidnappet end at spørge hustruen om lov til en bytur.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg tror ikke, at hans hustru satte pris på at blive holdt vågen til kl. 4-5 om morgenen, mens hun blev afhørt af betjente, mens hendes mand lavede gud ved hvad med gud ved hvem - han skal nok svare på en del spørgsmål, tilføjede sheriffen ifølge lokalavisen mysanantonio.com.

Han er nu blevet varetægtsfængslet for falsk anmeldelse. Kautionen er sat til knap 27.600 kroner.

Dagens Gossip