Turist hiver skildpadde op af vandet – så gør han noget, der har fået hele nettet til at hade ham

Turisme kan have en stor betydning for den lokale økonomi og beskæftigelse, men der er også flere ulemper ved at være et populært rejsemål for nysgerrige turister.

Farverne risikerer at falme og de eksotiske havdyr kan fordufte fra et koralrev, hvis økosystemet overbelastes af ubetænksomme dykkere og pengehungrende rejsearrangører.

Som turist er man gæst hos andre mennesker og dyr, og følgende beretning er et godt eksempel på, hvordan man ikke skal opføre sig i sommerferien.

Havana Beach i Libanon er kendt for sine smukke strande, og mange turister bliver til badegæster, når de flokkes mod det azurblå og varme havvand.

Læs også: Skildpadde vrider sig i smerte, mens et sugerør trækkes ud af dens næse

Den populære badestrand lagde i slutningen af juni måned sand til et besynderligt optrin, da en familie fik øje på en havskildpadde i vandkanten.

Fornuftige mennesker ville nøjes med at sende et par nysgerrige blikke ned i vandet til det store havkrybdyr, men manden valgte at hive skildpadden ind på land.

Og som om det ikke var nok, så gik familiens dreng op på skjoldet af det skræmte dyr, der måtte finde sig i at få taget en række ydmygende selfies med barnet på ryggen. Det skriver Damn.

- Havskildpadden blev trukket op fra vandet syd for Beirut, så folke kunne tage selfies, og den blev gentagende gange slået i hovedet, skriver dyreorganisationen Animals Lebanon i en opdatering på Facebook.

En røntgenundersøgelse af skildpadden er blevet foretaget, og den har fået en omgang antibiotika.

- Skaderne er synlige og tydelige – de slag og skader hun har fået har ført til et brud gennem toppen af hovedet, og vand fra havet er nået til hendes hulrum i hovedet, skriver dyreorganisationen.

De vil nu sørge for at sikre den nødvendige pleje til skildpadden, der forhåbentlig kommer sig over mødet med de ubetænksomme turister.  

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip