Turister skriger i panik, da glasbro i 1000 meters højde slår revner

En gruppe kinesiske turister var i vild panik mandag, da de var i færd med at krydse en glasbro i en kilometers højde.

Pludselig var en af glaspanelerne på den gennemsigtige bro, der løber i en kilometers højde, smadret.

Billeder af det smadrede glas blev slået op på sociale medier i Kina af en besøgende. Hun fortæller, hvordan hun kunne mærke rystelser under sine fødder i øjeblikket, hvor glasset blev smadret. Det skriver Peoples’s Daily Online ifølge Daily Mail.

Myndighederne har bekræftet hændelsen og lukket attraktionen for offentligheden, mens broen bliver opereret.

- Jeg har lige været vidne til historien. Glasbroen på Yuntain-bjerget splintredes lige. Da jeg skulle til at nå enden af passagen, hørte jeg et højt brag og mærkede rystelser under mine fødder. Jeg kiggede ned og så, at glasgulvet under mig, var smadret. Jeg aner ikke, hvorfor det skete. På det tidspunkt skreg alle, skriver kvinden, der har lagt billederne på sociale medier.

Læs også: Så skræmmende er verdens vildeste bro

Hun råbte, at den var splintret.

- Så skubbede jeg folk foran mig for at komme væk. Jeg var rædselsslagen, skriver kvinden videre.

En talsmand for turistattraktionen siger, at en en turist tabte en kop af rustfrit stål på passagen. Men det var kun et af de tre lag glas, der var slået i stykker, så turisterne var ikke i fare, siger han.

Broen blev under stor mediebevågenhed åbnet i september. I videoen nedenfor kan man se, hvordan modige og knap så modige sjæle krydser den enten til fods eller ved at kravle over den i angst.

Dagens Gossip