Tusinder deler chokerende billederne af voldsramt 19-årig: Så skrækkeligt kan vold i hjemmet være

En 19-årig australsk pige vækkede eftersigende natten til lørdag sin roomate, efter et voldsomt skænderi med sin kæreste.

Synet, der mødte værelseskammeraten, var blodigt og chokerende:

Den 19-årige forklarede, at hun var blevet slået to gange i ansigtet af sin kæreste under skænderiet, og resultatet viste sig at være en brækket næse, en brækket fortand og et hævet og blodigt ansigt.

- Hun kom ind på mit værelse og var dækket i blod. Jeg sov, men jeg hørte dem skændes i omkring 15 minutter, og så hørte jeg døren blive smækket. De gik udenfor og fem minutter senere kom hun tilbage med en brækket næse og brækkede tænder, siger samboen til Daily Mail.

Fotos: Facebook

Samboen har delt billederne på facebook, fordi hun ikke mente, at politiet tog sagen alvorligt nok. Herfra er billederne gået viralt.

Ifølge samboen var kvinden for bange til at give sin forklaring over for politiet, og da politiet senere fik en forklaring fra kæresten, der sagde, at skrammerne kom fra et fald, lukkede de sagen. Parret har tidligere anklaget hinanden for andre ting, og derfor kunne politiet ikke tage denne klage seriøst, lød meldingen fra ordensmagten ifølge den 19-åriges værelseskammerat.

Læs også: Sexaftale endte med vold: 31-årig mand dømt for overfald med hammer

Fotos: Facebook

- Jeg har det skidt med, at vi skal lave en online kampagne for at få politiet til at gøre deres job her. Det ville ikke engang være endt i retten, hvis ikke det var gået viralt på facebook. Hun blev ikke engang tildelt nogen form for beskyttelse, og derfor var vi bare heldige, at han ikke kom igen eller har været her siden fredags, skriver hun på facebook.

Den 19-årige og værelseskammeraten bruger nu tid hos både læger og tandlæger på at skaffe beviser for, at der ikke var tale om et fald, men om vold.

Læs også: To 7-årige anmeldt for vold mod lærer

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip