Tusinder sang for Laney: Nu er hun død

Otte-årige Delaney "Laney" Brown har gennem knap et år kæmpet en ulige kamp mod en sjælden form for leukæmi, og kort før jul gav lægerne hende kun få dage at leve i. Som et sidste nskede hun at høre folk synge julesange.

Ved hjælp af sociale medier blev det budskab spredt, og 21. december samledes tusinder af mennesker foran familiens hjem og sang julesange. 

Nu har den lille pige tabt kampen til sygdommen. Hun gik bort den første juledag, skriver familien på hendes Facebook-side Team Laney.

Læs også: Kræftsyg pige fik sit største ønske opfyldt: Tusindvis sang julesange for hende

D. 24. blev hun kørt til hospitalet med vejrtrækningsproblemer. Her viste det sig, at kræften fortsat spredte sig, og at en virus fyldte hendes lunger. Lægerne kunne ikke længere behandle Laney og forsøgte i stedet at mindske hendes smerter så meget som muligt.

Sent om aftenen kunne hun komme hjem igen. Men d. 25. var hun så svækket, at hun ikke kunne åbne sine øjne eller tale mere.

- Jeg lå ved siden af hende hele dagen og hele natten og kyssede hendes smukke ansigt og strøg hende over hver en finger på hendes små hænder, skriver hendes mor på Facebook.

Læs også: 7000 opfyldte hans drøm: Kræftsyg dreng var Batman for en dag

Samme eftermiddag kl. 15.30 trak Laney Brown vejret for sidste gang.

- I dag er der sådan en tomhed i mit hjerte. Jeg kan ikke tro, at mit barn ikke længere er hos mig. Jeg bliver ved med at sidde og vente på, at hun kalder på "mama". Jeg bliver ved med at vente på, at hun går forbi mig og smiler. Ikke alene har vi den følelsesmæssige smerte af at have mistet vores barn, men vi må også trøste vores andre børn og fortælle dem, at det nok skal gå, selvom vi ikke er sikre på det selv, skriver moderen på Facebook.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se videoen af de mange mennesker, der før Laneys død opfyldte hendes største ønske her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip