Tusindvis af danskere går i hotel-fælde

Et hotel i København har set sig nødsaget til at sende en advarsel ud, efter de har opdaget, at svindlere forsøger at narre godtroende danskere ved at bruge deres navn. 

Hidtil er tusindvis af danskere faldet i fælden, der fungrer som en konkurrence, hvor man skal dele og like siden for at deltage i en konkurrence om gratis mad og overnatning. 

Men det har nu ført til, at siden er blevet politianmeldt. 

Læs også: Advarsel: Mange danskere lader sig lokke af denne Matas-fælde

- Vi skal gøre opmærksom på, at der i øjeblikket er en falsk profil på Facebook, der udlover diverse konkurrencer i d'Angleterres navn. Dette er blevet anmeldt til Facebook og politiet, og vi forventer, at siden snarest bliver lukket ned, og de ansvarlige identificeret, skriver Hotel d'Angleterre på Facebook. 

Og at der er god grund til at skride ind vidner antallet af deltagere i den falske konkurrence om. Over 23.000 har liket opslaget, mens flere end 13.000 har delt siden, hvis eneste formål altså er at narre godtroende danskere. 

Læs også: Tusindvis af danskere går i H&M fælde

Der har tidligere været lignende tilfælde, hvor intetanende danskere er blevet forsøgt på Facebook ved misbrug af blandt andre Matas, H&M og Ikea. 

 

 

Dagens Gossip