TV 2 går i gang med ny sæson af "Dicte"

TV 2s nye krimiserie "Dicte" er blevet så stor en succes, at TV 2 har besluttet at bestille endnu en sæson af den populære serie. Den nye sæson 2 kommer på skærmen i 2014.

- ”Dicte” er en rigtig TV 2-serie, som jeg ser det. Spændende, begavet og noget, man kan samles om – og med Iben Hjejle og et hold skuespillere, der spiller helt suverænt. ”Dicte” er en stor succes, som vi selvfølgelig vil lave mere af, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm, der har gjort dansk fiktion til et af TV 2-koncernens strategiske indsatsområder i disse år.

De næste nye fiktionsserier, TV 2 vil præsentere for danskerne, bliver sæson 2 af ”Rita” og TV 2s familiejulekalender i december 2013, ”Tvillingerne og Julemanden”.

”Dicte” har i gennemsnit haft 1.217.000 seere til førstegangsvisningerne, og dermed er ”Dicte” den mest sete dramaserie på TV 2 i fem år. Seerne har givet "Dicte" den høje vurdering 4,3 i gennemsnit på en skala fra 1 til 5. Afsnit 8 af ”Dicte” blev oven i købet vurderet til 4,5, og det er den højeste vurdering nogensinde til en dansk fiktionsserie på TV 2.

Også mange seere i Sverige

Det er ikke alene de danske seere, der har givet ”Dicte” stor opbakning. Det samme er sket i Sverige, hvor over 900.000 svenskere følger "Dicte" hver mandag – endda i direkte konkurrence med en ny svensk dramaserie på SVT1, der på samme dag og tidspunkt må nøjes med 650.000 seere i gennemsnit.

Dagens Gossip