TV 2 løfter sløret for ny deltager: Populær tv-vært skal være med i 'Vild med dans'

Der begynder at være lidt trængsel på dansegulvet til den kommende sæson af 'Vild med dans'.

TV 2 har allerede løftet sløret for flere af deltagerne til det populære underholdningsprogram, og nu skrives endnu et navn på listen over dansere til efterårets programmer.

Tv-værten Lene Beier er nu at finde på den voksende liste over de kendte danskere, der skal forsøge at imponere dommertrioen med de rette evner på dansegulvet.

Den 39-årige skærmtrold, der er kendt fra programmer som 'Landmand søger kærlighed og 'Mit livs eventyr', var ikke i tvivl, da hun fik tilbuddet om at deltage.

- Jeg stod og hoppede derhjemme, fordi jeg var så glad. 'Vild med dans' er jo det ultimative, man kan være med til inden for underholdningstv. Og jeg glæder mig sådan til at fortælle min mor, at jeg skal være med. Hun elsker programmet, siger Lene Beier til TV 2.

Det er endnu uvist, hvem der får lov til at danse med Lene Beier, der håber på at dele dansegulv med en tålmodig træner.

Læs også: Næste deltager afsløret: Populær sanger skal være med i ‘Vild Med Dans’

- Selvom jeg har to venstrefødder, vil jeg så gerne lære at danse, og jeg glæder mig til at komme i gang med træningen. Og så håber jeg selvfølgelig, at jeg kan finde ud af det, så seerne ikke kommer til at tænke 'hold kæft, hun kan jo ikke danse', siger Lene Beier.

Sangeren Julie Berthelsen, popmageren Thomas Buttenschøn og skuespilleren Laura Bach er tidligere blevet offentliggjort som de navne, der kommer med i den 13. sæson af 'Vild med dans'.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip