TV 2 med trist meddelelse: Det er slut

Skrevet af Kamille Isaksen

16 uger siden

|

23/01/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selvom det er noget, som de fleste abonnenter værdsætter, ser det ud til snart at være sidste chance.

Dagens topnyheder

TV 2's streamingtjeneste, TV 2 Play, er kendt for at give abonnenter et eksklusivt kig på populære programmer såsom 'Landmand søger kærlighed' og 'Badehotellet', før de officielt bliver sendt på traditionelt tv. 

Denne praksis med snigpremierer er dog ved at nå sin afslutning, hvilket TV 2 har bekræftet overfor MereMobil.dk.

Denne ændring markerer en vigtig milepæl i TV 2's strategi i takt med, at streamingtjenester vinder større og større indpas i forbrugernes dagligdag.

Med streamingtjenester, der vokser i popularitet, synes det som om, at traditionelle tv-kanaler søger nye måder at tilpasse sig det skiftende medielandskab.

Selvom det kan ses som en ændring, der begrænser fordelene ved at være abonnent på TV 2 Play, er der dog stadig en grund til at fastholde abonnementet. De aktuelle episoder, der normalt sendes om aftenen på flow-tv, vil i stedet blive frigivet på streamingtjenesten allerede fra morgenstunden samme dag.

Dette skift betyder, at abonnenter stadig vil kunne nyde deres favoritprogrammer før resten af Danmark, men på en anden måde. Det er en tilpasning, der afspejler TV 2's forsøg på at balancere mellem traditionelt flow-tv og den voksende strøm af streamingtjenester.