TV 2 med trist nyt til disse danskere: Nu kommer det til at koste

Skrevet af Kamille Isaksen

20/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fra den 1. april skal du frem med pengepungen, hvis du vil fortsætte med at gøre brug af TV 2's populære podcasts.

Dagens topnyheder

Måske du er en af dem, som nyder at tage et par høretelefoner i ørene og nyde en god lydbog, mens du slapper af eller går en tur. 

Hvis du er, så kan der være dårligt nyt på vej - især hvis du lytter til podcasts som ‘Dato’ og ‘Skyggesiden’ fra TV 2. 

I en nylig pressemeddelelse har TV 2 nemlig annonceret, at de vil indgå i et samarbejde med tjenesten Podimo, og det resulterer i, at du skal frem med pungen, hvis du vil fortsætte med at lytte til dine favorit podcasts. 

Det skriver Ekstra Bladet

Fra den 1. april vil lyttere være nødt til at åbne tegnebogen, hvis de ønsker at fortsætte med at dykke ned i de dybdegående historier og nyheder, som 'Dato' og 'Skyggesiden' tilbyder. Denne ændring skyldes et nyt samarbejde mellem TV 2 og Podimo, en platform kendt for sit omfattende udvalg af podcast-indhold.

'Dato', TV 2's daglige nyhedspodcast, og 'Skyggesiden', en krimipodcast med Janni Pedersen og Carsten Norton i spidsen, har indtil videre været frit tilgængelige for lyttere. Disse podcasts har ikke kun vundet lytternes hjerter men har også etableret sig som nogle af de mest eftertragtede lytteoplevelser inden for deres respektive genrer. Det er netop denne popularitet, der har ledt til det nye samarbejde med Podimo, som sigter mod at udvide lytterbasen og nå ud til et yngre, mere dedikeret og kvalitetsbevidst publikum.

Marie-Louise von Holstein, chefredaktør for Nyhederne, TV 2 Echo, Podcast og udvikling, udtrykker stor entusiasme for samarbejdet. Hun fremhæver Podimos ekspertise inden for lyduniverset og ser frem til de nye muligheder, dette partnerskab vil bringe.

Indtil den 1. april kan du fortsat høre disse podcasts, som du plejer.