TV 2 mister populær sportsvært

Skrevet af admin

04/01/2016

Dagens topnyheder

TV 2 har mistet den populære tv-vært Heidi Frederikke Sigdal, som har opsagt sin stilling på kanalen, hvor hun har været ansat siden 2006.

Det er især hendes tid på TV 2 Sporten, hvor hun har været med til at dække flere slutrunder i fodbold, der har gjort Sigdal til et velkendt ansigt, men nu er det altså slut for den 38-årige journalist.

Heidi Sigdal siger til TV2's hjemmeside, at det er en vemodig beslutning, som hun i sidste ende har taget af både personlige og faglige grunde.

- Når jeg så alligevel vælger at gøre det, er der jo også en grund. Jeg har to små børn og en familie, der har undværet mig i mange af deres vågne timer, fordi jeg har arbejdet med skæve arbejdstider i ni år. Og jeg har undværet dem, fortæller hun ifølge TV 2.

- Når det alligevel har hængt sammen, er det fordi, jeg har været så privilegeret at få lov til at gå i dybden med den sportsgren, som betyder allermest for mig - nemlig fodbolden. Og jeg har været en del af det, jeg vil kalde Danmarks bedste landsholdsredaktion i hele min ansættelse på TV 2 SPORT. I dag er det dog andre rettigheder, der gør TV 2 SPORT til en kæmpe succes. Og fodbolden fylder ikke længere så meget på vores platforme. Derfor er det også det rigtige tidspunkt for mig at overlade banen til andre, siger sportsværten.

Sportschef på TV 2, Frederik Lauesen, er ked af Heidi Sigdals opsigelse, som han dog har stor for forståelse for.

- Jeg har stor respekt for Heidi Frederikkes beslutning. Vi vil komme til at savne hende, men på det menneskelige plan er jeg glad på hendes vegne over, at hun tager dette store skridt. Det er altid udviklende at kaste sig over nye udfordringer, siger han.

/ritzau/FOKUS