TV 2: Peter Ingemann vært for ny produktion i Aarhus

En af Danmarks mest populære tv-værter, Peter Ingemann, bliver ny vært på TV 2.

Samtidig kommer han til at stå i spidsen for udviklingen af nye, originale tv-programmer, som har udgangspunkt vest for Storebælt, til TV 2s hovedkanal og TV 2 Fri.

Peter Ingemann er især kendt som vært på knap 200 udgaver af ”Hammerslag”, fra ”Den store bagedyst”, ”Guld og grønne skove” og ”SOS – jeg har gjort det selv!”

- Jeg har været rigtigt glad for at lave ”Hammerslag”, men jeg vil også noget andet og mere. Jeg har også mange ideer og forslag til programmer, som kunne være spændende at realisere, og når en kanal som TV 2 tilbyder, at vi skal prøve, hvad det kan udvikle sig til, kan jeg ikke sige nej - det bliver fantastisk spændende. Og selv om det er med vemod, jeg forlader DR, er min mavefornemmelse, at det er helt rigtigt at slå til nu, siger Peter Ingemann.

TV 2 etablerer udviklings- og produktionsenhed i Aarhus
I forbindelse med Ingemanns tiltrædelse opretter TV 2 en udviklings- og produktionsenhed i Aarhus med Peter Ingemann som vært og tilrettelægger og dertil et par ekstra medarbejdere, blandt andet en producent.

Denne enhed skal levere til TV 2s hovedkanal og være drivhus for ideer til TV 2s fritidskanal TV 2 Fri.

- Med en produktionsenhed i Aarhus vil jeg gerne skrue op for programmer på TV 2s kanaler, der smager af vest for Storebælt – noget, der altid har været et særkende for TV 2, siger stationens programdirektør, Palle Strøm.

Han har også valgt tv-værten Peter Ingemann, fordi det er afgørende for både hovedkanaler og for de nye tv-kanaler i Danmark at have markante og stærke værter.

- Peter Ingemann er en helt eminent tv-vært, der har særlige kvaliteter, når det kommer til gode, sjove og ligefremme programmer, uanset om der er tale om egenudviklede eller indkøbte formater. At bygge en enhed op om ham er et regulært scoop, siger Palle Strøm.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip