TV-2 spiller til TV2-show

Et af Danmarks største bands er blandt de optrædende til TV2s store fødselsdagsshow, der optages onsdag 2. oktober og sendes på TV2 lørdag den 5. oktober i ugen, hvor tv-stationen fylder 25 år.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Det storslåede fødselsdagsshow, hvor Lars Hjortshøj er vært, er en hyldest til de seneste 25 år - både i Danmark, i verden og på TV2. Danskerne kan genopleve de største øjeblikke sammen med musikalske stjerner som TV-2, Mads Langer, Tina Dickow, Medina, Burhan G, Anne Linnet, Panamah, Ulige Numre, Nabiha, Shaka Loveless, Rasmus Walter og Barbara Moleko.

- Vi er både glade og stolte over alle de store navne, der gerne vil være med til at fejre de seneste 25 år sammen med os. Og så glæder vi os til også at feste sammen med danskerne - både til showet i Odense og hjemme foran skærmen. siger Ulla Pors, der er eventchef på TV2 og ansvarlig for det store fødselsdagsshow.

Læs også: TV2 inviterer til 25 års jubilæum

I showet kan danskerne også møde komiker Andreas Bo, Kongeriget med Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt, De Nattergale og nyde tv-minder ad libitum med store historier og markante personligheder fra TV2s første kvarte århundrede.

Showet er kulminationen på en stor fødselsdagsuge på tv-stationen, der er pakket med specialudgaver af store TV2-programmer - blandt andet en særudgave af ”Vild med dans”, der i anledning af fødselsdagen også rykker til Odense med et stort show, der sendes direkte på TV2 fredag 4. oktober.

Dagens Gossip