TV: Dansk virksomhed skal levere reservedele til nye kampfly

Satair og Airbus Eurofighter har indgået en aftale om, at hvis Eurofighteren vinder kampflyskonkurrencen, så er det Satair i Kastrup, som skal sørge for, at reservedelene kommer frem til de danske fly.

Hvis de danske politikere vælger Eurofighter Typhoon som Danmarks nye kampfly, rykker Satair ind på et helt nyt marked.

”På det civile marked har vi over 20 procent af markedet for de typer varer, vi har. Og kan vi nå samme position på det militære marked, så taler vi om en signifikant vækst,” forklarer administrerende direktør for Satair Group, Mikkel Bardram.

Satair i Kastrup er et højt specialiseret pakkepostkontor, der leverer og sælger reservedele til fly, og ikke mindst sørger for, at delene kommer derhen i verden, hvor mekanikerne har brug dem.

”Det er et firma som er ekstremt vant til og har et kæmpe netværk, der gør det muligt at få anbragt reservedele overalt i verden – og selvfølgelig også i Danmark. Derfor vil vi gerne teame op med dem, så Satair styrer hele reservedelsfordelingen og sidder på den logistiske funktion,” udtaler Lars Illum Jørgensen, salgschef for Eurofighter Danmark.

Hvor meget aftalen kommer til at indbefatte er stadig usikkert. Det er først i 2020 at de nye kampfly skal i luften. Men den vil under alle omstændigheder åbne helt nye muligheder for den danske virksomhed.

Satair er bare en af en lang række virksomheder som Eurofighter har indgået aftale med i den seneste tid.

Se indslaget herunder:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip