Tv-hold besøgte hjemsøgt slot - det her havde de ikke regnet med at få på film

Man har længe kend til spøgelset ’The Keeper’ på Tutbury Castle i Staffordshire, England, og flere hævder at have mødt den paranormale gæst, men nu er det også lykkedes et tv-hold af filme slottets berømte spøgelse.

Det mener i hvert fald Bex Palmer, der er en af skaberne af tv-serien ‘The Past Hunters’, som er kvinden i videoen under teksten.

I det uhyggelige klip lægger man næsten ikke mærke til skyggen på endevæggen - indtil den pludselig bevæger sig og kommer direkte mod kameraet.

Læs også: Hjemsøgt’ Cola-automat ser ødelagt ud, men den har en mystisk knap

- Det var så uhyggeligt. Jeg er normalt ret fattet, men jeg var skræmt fra vid og sans, fordi det virkede som om, at den kom lige imod os, siger Bex Palmer til Daily Mirror.

Manden i videoen er mediet Derek Acorah, og han fortæller også, hvordan han fornemmede en sjæl, der fulgte kameraholdet, da de gik rundt på slottet. Derudover kunne de høre raslelyde og fodtrin, lige inden de så skyggen.

Læs også: Ejendomsmæglere får deres livs chok: Skriger hysterisk i hjemsøgt hus

Bex Palmer forsvarer eventuelle beskyldninger om, at holdet selv har kastet den skræmmende skygge.

- For at være sikker på, at det vi så ikke var en skygge fra én af os, vendte kameramanden sig om med kamerate for at vise, at der ikke var andre til stede, siger hun.

Der er tidligere blevet set uhyggelige skikkelser på Tutbury Castle, bl.a. en mand i fuld rustning.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip