TV: I år 2025 er din smartphone sikkert væk

Fremtiden er lige rundt om hjørnet og nu mere end nogensinde har eksperterne nemt ved at give skarpe bud på, hvordan telefonen både ser ud dog bliver brugt om 10 år.

Techguru og fremtidsekspert Preben Mejer har været på årets største konference for mobilnyheder- og udvikling: World Mobile Congress i Barcelona og er faldet over nogle interessante nyheder, som kommer til at påvirke os alle i den nære fremtid.

En af de vigtigste tendenser som Preben Mejer analyserer på er, at smartphonen dels kan tilpasses til brugerens skræddersyede behov, og dels er en brik i en kommunikationsløsning, der ikke bare er på os, men omkring os. Allerede nu er LG kommet frem med deres G5, der er modulopbygget, hvor man med få klik kan montere et ekstra kamera, der udnytter standardlinsen til at blive et superkamera. På samme måde ser man allerede nu, at Samsungs mobiler kan klikkes på nogle briller, der giver brugeren en fuld 3D Virtual Reality effect. Det at bruge smartphonen til “alt” vil vi ifølge fremtidsforskeren se meget mere af.

Ja – det er meget muligt, at du slet ikke går med din smartphone i lommen om 10 år, men i stedet har den på som en såkaldt wearable. Allerede nu ser vi smartwatches, der kan erstatte din telefon, men i den nære fremtid kan smartphonens funktioner meget vel sidde i dit tøj, dine smykker og dine briller. Dybest set vil teknologien være mere eller mindre usynlig.

Se nedenstående indslag, der også byder på milbiltelefonens 30-årige rejse, der startede med Samsungs “mursten” fra 1988.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip