TV-journalist stikker Katy Perry en undskyldning

De to kvinders uheldige møde kom frem i denne uge og skyldtes, at sangerinden var for sent på den til et stort interview. Walters var rasende og det lod hun sin gæst vide i en grad, så Perry stadig husker episoden krystalklart og løftede sløret for den i en samtale med Billboard forleden:

»Jeg undskyldte, så snart jeg nåede frem, men så spurgte hun mig, om jeg var klar over, at hun kun havde ventet så længe på én anden person. Det var Judy Garland - »og du ved jo godt, hvordan det gik hende, ikke?«, fortsatte hun. Jeg tænkte ved mig selv, at kællingen nok havde lidt ret og at det egentlig var sejt, at hun havde skældt mig ud«, berettede Perry.

Popstjernen tilføjer, at hun skulle give koncert i Madison Square Garden samme aften og stod over for en skilsmisse. Hendes korte ægteskab med komikeren Russell Brand var ved at falde fra hinanden og Perry erkender i dag, at hun burde have sendt afbud til interviewet.

Den udmelding får nu Walters til at række hånden frem til forsoning.
Den legendariske journalist forklarer, at hun ikke vidste, at Perry var under så meget pres. »Katy, du må meget undskylde, hvis jeg fik dig til at blive ked af det på et tidspunkt, hvor du i forvejen var ulykkelig, Det havde jeg ingen anelse om«, sagde Walters for åben skærm i går, da hun var på som vært i talkshowet »The View«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip