TV-kanal undskylder ufølsom sygdomsbommert

Under søndagens dækning af prisuddelingen Golden Globe Awards havde tv-kanalen E! suppleret med sjove og interessante fakta fra showets 71-årige historie.

Men det var ikke alle fakta, der var lige sjove, og kanalen har siden været nødt til offentligt at undskylde, at man havde valgt at bruge Michael J. Fox's Parkinsons-diagnose som et såkaldt "fun fact".

- Vi fortryder den ufølsomme kategorisering af Michael J. Fox's Parkinsons-diagnose under vores livestream på internettet. Vi forstår, at sygdommen er en alvorlig sag og beklager oprigtigt, udtaler kanalen, ifølge CNN.

Michael J. Fox er blandt andet kendt fra "Tilbage til fremtiden"-trilogien og blev diagnosticeret med Parkinsons sygdom i 1991. Han afslørede først sygdommen i 1998 og har siden støttet forskning, som arbejder for at finde en kur mod sygdommen.

Den 52-årige skuespiller var nomineret til prisen for bedste mandlige hovedrolle i en komedie for sin rolle i "The Michael J. Fox Show". Derfor var han på den røde løber sammen med sin kone Tracy Pollen før prisuddelingen.

Newspaq

Dagens Gossip