Tv-kok efter abort-tragedie: Tak for støtten

I midten af maj afslørede Gordon Ramsay, at han til efteråret ville blive far til fem.

Men i weekenden ramte en tragedie familien, da stjernekokkens kone, Tana, tabte fosteret i en spontan abort fem måneder henne i graviditeten.

- Tana og jeg vil gerne takke jer mange gange for jeres støtte gennem de sidste uger. Vi har haft en forfærdelig weekend, idet Tana desværre har aborteret vores søn fem måneder henne.

- Vi er sammen og heler som familie, men vil endnu en gang takke jer alle for jeres fantastiske støtte og lykønskninger. Jeg vil især gerne sende en stor tak til det fantastiske team på Portland Hospital for alt, hvad de har gjort, tilføjer Ramsay i et opslag på sin officielle Facebook-side.

Tana og Gordon Ramsay har 18-årige Megan, de 16-årige tvillinger Holly og Jack samt teenagedatteren Tilly på 14 år sammen og annoncerede den forestående familieforøgelse på tv, da mesterkokken besøgte James Cordens "The Late Late Show".

- Vi har tre piger og en dreng - og en lille ny på vej, lød det fra ham i foråret til stor overraskelse, men vild jubel for både vært og publikum.

Tidligere har parret fortalt, hvordan deres førstefødte og siden deres tvillinger er kommet til verden ved hjælp fra reagensglasbehandling, mens deres fjerde barn til stor overraskelse blev undfanget på naturlig vis.

Den 49-årige skotskfødte kok har været gift med 41-årige Tana siden 1996.

Læs det tragiske opslag her: https://www.facebook.com/gordonramsay/photos/a.170590472964225.32604.170...

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip