Tv-personlighed undskylder overfor band

- Judas Priest er ikke dødsmetal, Judas Priest er ikke dødsmetal, Judas Priest er ikke dødsmetal, sådan skriver Bart Simpson mindst 20 gange i begyndelsen af den nyeste "The Simpsons"-episode, som netop er blevet vist i USA. Det skriver Rollingstone.com.

Seriens forfattere dummede sig, da bandet Judas Priest for nylig gæsteoptrådte i den populære tv-serie. I episoden, hvor FBI efterforsker Homer Simpson for piratkopiering, gemmer familien Simpson sig på den svenske ambassade. Udenfor har Judas Priest slået lejr, og forsangeren synger:

- Respect the Law / Copyright Law (Respekter loven / Ophavsretsloven red.), i stedet for bandets mere kendte tekst fra sangen "Breaking The Law".

- Der er kun en måde at få eftersøgte personer ud af en bygning på. Det er ved at blæse dem ud med dødsmetal, siger en FBI-agent i episoden.

- Vi svenskere elsker dødsmetal. Det minder os om døden, siger en svensk diplomat efterfølgende.

Bandet selv har ikke kommenteret sagen, men det har bandets fans til gengæld på de sociale medier, hvor de gør opmærksom på, at Judas Priest ikke er dødsmetal, men blot er heavy metal. Dødsmetal er en ekstrem undergenre af heavy metal med growlede vokaler og ofte dystre tekster. 

Newspaq

Dagens Gossip