TV-priser: Ibi og Beha Eriksen er årets mest populære værter

Fredag aften blev der uddelt priser til årets bedste TV-værter og til det meste populære program. Det var TV2, som sad tungt på priserne.

Ved Billed-Bladets TV-Guld er det læserne, som har afgjort, hvem der løber med hæderen som folkets yndlingsværter, og det blev fejret ved en prisuddeling på  Hotel d’Angleterre i København.

TV2s Go’ Morgen Danmark-værter er tilsyneladende særdeles populære blandt seerne. Programmets værter løb med prisen som både årets kvindelige og mandlige TV-vært

- Shit hvor er det vildt. Jeg havde ærligt talt ikke forventet, at jeg havde en chance mod garvede værter som Louise Wolff og Lisbeth Østergaard, og det er det fedeste, at det er læserne og seerne, der har stemt. Jeg forsøger hele tiden at være mig selv på skærmen, og jeg er meget glad for, at det er blevet godt modtaget, fortalte en meget overrasket Go' Morgen-vært, Ibi Støving.

Mikkel Beha Erichsen, der vandt for tredje gang i træk, var også helt overrumplet og rørt.

- At vinde for tredje år i træk er næsten helt surrealistisk, og det betyder virkelig meget for mig, at Billed-Bladets læsere sætter pris på, det jeg gør. Det er et kæmpe skulderklamp for mig at vinde prisen igen, og jeg føler mig endnu bedre hjulpet og båret ind i næste sæsons Go’ Morgen Danmark, sagde Mikkel Beha Erichsen.

Thomas Skov Gaardsvig blev i 2009 kendt som praktikanten på Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen. Han har sidenhen været vært på egne DR-programmer som f.eks. Høflighed på 100 dage. Til hans store overraskelse stemte de ham ind som årets stjerneskud foran Go’ Morgen Danmark-vært Mikkel Kryger og sportsvært Nadia Filt.

- Jeg meget glad – og det gør mig stolt, at mine programmer falder i læsernes smag. Det første jeg vil gøre nu, er at ringe til min mor, og på mandag vil jeg bede om lønforhøjelse, afsluttede Thomas Skov Gaardsvig med et smil.

Vild med dans blev sidste år overgået af DR’s dramaserie Borgen, men i år er Vild med dans tilbage på tronen som årets bedste TV-program.

Se billederne af vinderne herunder,

Dagens Gossip