TV-serie vinder for tredje år i træk

Skrevet af admin

08/04/2016

Dagens topnyheder

Både i år og de foregående to år er "Sjit Happens" blevet råbt op som vinder af Årets TV-serie - denne gang på engelsk, da den amerikanske skuespillerinde Tori Spelling uddelte prisen til skuespillerne bag hitserien.

Og det var fem overraskede skuespillere, der trådte op på scenen for at modtage prisen af den tidligere Beverly Hills-stjerne.

- Vi havde overhovedet ikke turdet håbe på det. Bare det at vinde to år i træk er vanvittigt, så vi tænkte, at det ville være for godt til at være sandt at vinde tre gange, siger gruppens eneste pige, Stephania Potalivo, med prisen i hånden bag scenen, til Ritzau Fokus.

Hun bliver hurtigt bakket op af sine medskuespillere, der har spillet sammen med Stephania Potalivo siden 2013, hvor den første sæson blev sendt på TV 2 Zulu.

Udover hende tæller gruppen Claes Quaade, Ruben Søltoft, Nikolaj Stokholm og Jonathan Harbo.

- Vi skal lige fordøje det. Det er næsten rørende, at man kan få så meget kærlighed. Det er helt magisk, siger Claes Quaade.

Lidt mindre ydmyghed er der dog at spore hos gruppens ultimative spasmager Nikolaj Stokholm.

- For helvede, hvor er det flot! Nej, hvor er det flot! udbryder han med et kæmpe råb.

Den sammentømrede gruppe er i øjeblikket i gang med at indspille den femte sæson af den populære serie, der efterhånden er blevet en fast del af hverdagen for de fem skuespillere.

- Det ville føles mærkeligt, hvis vi ikke skulle lave det mere. Det er en del af os nu, siger Stephania Potalivo, der også vandt prisen for Årets Skuespillerinde.

- Vi har haft alle følelser: Vi har været glade for hinanden, og vi har været trætte af hinanden, og alt det kan man også bruge i serien, tilføjer Claes Quaade.

De andre nominerede i kategorien var "Rita", "Anton 90", "Broen" og "Badehotellet".

/ritzau/FOKUS