Tv-skønhed: Det sejler i Real Madrid

Journalisten Sara Carbonero, som er kæreste med Real Madrid-anfører Iker Casillas, fortæller i et interview med den mexicanske tv-station Televisa, at der er en konflikt mellem klubbens spillere og træner José Mourinho.

- Det er en populær opfattelse, at spillerne overhovedet ikke kommer overens med træneren.

- Lige nu er der en konflikt i omklædningsrummet, og vi må vente til afslutningen af sæsonen for at finde ud af, om Mourinho ender med at gå, eftersom han er skyld i mange af problemerne i Real Madrid, siger Carbonero.

I sidste uge skrev den spanske sportsavis Marca en historie om, at flere nøglespillere over for Real Madrid-præsident Florentino Perez var kommet med et ultimatum, der gik på, at enten skulle Mourinho fyres til sommer, ellers smuttede spillerne.

Det fik ekstraordinært Perez til at indkalde til et pressemøde, hvor historien blev skudt ned. Casillas og viceanfører Sergio Ramos har i en pressemeddelelse også udtalt, at der ikke var noget ultimatum fra spillerne til klubledelsen i forhold til træneren.

Inden jul blev Casillas kontroversielt bænket af Mourinho. Det fik for alvor rygterne om uro i truppen til at florere.

I øjeblikket er Casillas ude med en brækket finger i 8 til 12 uger. Han er derfor ikke med, når Real Madrid onsdag aften får besøg af ærkerivalen FC Barcelona i den første af to semifinalekampe i den spanske pokalturnering.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip