TV-stjerne forlader Scientology

»Kongen af Queens«-stjernen har været en af Scientologys loyale støtter gennem 30 år, men ifølge branchebladet Hollywood Reporter gjorde skuespillerinden fornylig modstand mod nogle af de strikse regler og retningslinier, medlemmerne skal følge. Det kom til et skænderi og Remini skred.

Sekten vil hverken be- eller afkræfte historien og henviser til privatlivets fred: »Kirken respekterer sognebørnenes privatliv og har ingen kommentarer om et individuelt medlem«, lyder det.

Det var New York Post, som i går bragte nyheden om Reminis brud med den religion, Tom Cruise, John Travolta og mange andre Hollywood-stjerner dyrker. Avisens anonyme kilde fortalte, at balladen begyndte, da skuespillerinden stillede spørgsmål ved reglerne for udsmidning af folk. »Nu forlader Leah et regime, hun finder korrupt.
Hun mener ikke, en religion skal kunne rive familier fra hinanden eller misbruge noget menneske under dække af en tro«, lød det.

Remini var tidligere nærmest aggressiv over for Scientologys kritikere og har ved flere lejligheder taget sekten i forsvar på TV.

Dagens Gossip