Tv-stjerne indrømmer sexmisbrug af unge piger

Endnu en kendt BBC-mand er forvandlet fra feteret tv-stjerne til omdrejningspunktet i en sag om misbrug af mindreårige.

Den 83-årige Stuart Hall, som er bedst kendt fra tv-showet "It's a Knockout", har erklæret sig skyldig i en anklage om seksuelt misbrug af mindreårige.

BBC-manden har også arbejdet som sportskommentator. Han indrømmer 14 tilfælde af overgreb på unge piger i en periode over to årtier. Den yngste pige var ni år, da overgrebet fandt sted.

- Uanset om det foregik privat eller offentligt, så havde Hall for vane at nærme sig sine ofre i en venlig atmosfære og være vedholdende, indtil offeret var isoleret.

- Han kan kun beskrives som et opportunistisk rovdyr, siger anklager Nazir Afzal.

Skandalen følger flere andre i BBC-miljøet.

Det kom frem i januar, at den tidligere tv-vært, afdøde Jimmy Savile, havde begået overgreb på flere end 200 mindreårige.

Savile var en af de største BBC-stjerner i 1970'erne og 1980'erne, og han var slået til ridder af dronning Elizabeth II.

Onsdag blev William Roche, som var en kendt tv-skuespiller, arresteret for to voldtægter mod en 15-årige pige. Voldtægterne skulle have fundet sted mellem april og juli 1967.

Ifølge politiet er hverken Stuart Halls eller William Roches sager forbundet til Saviles sag, der har chokeret mest i England.

/ritzau/Reuters

Dagens Gossip