Tv-stjerne indrømmer sexmisbrug af unge piger

Endnu en kendt BBC-mand er forvandlet fra feteret tv-stjerne til omdrejningspunktet i en sag om misbrug af mindreårige.

Den 83-årige Stuart Hall, som er bedst kendt fra tv-showet "It's a Knockout", har erklæret sig skyldig i en anklage om seksuelt misbrug af mindreårige.

BBC-manden har også arbejdet som sportskommentator. Han indrømmer 14 tilfælde af overgreb på unge piger i en periode over to årtier. Den yngste pige var ni år, da overgrebet fandt sted.

- Uanset om det foregik privat eller offentligt, så havde Hall for vane at nærme sig sine ofre i en venlig atmosfære og være vedholdende, indtil offeret var isoleret.

- Han kan kun beskrives som et opportunistisk rovdyr, siger anklager Nazir Afzal.

Skandalen følger flere andre i BBC-miljøet.

Det kom frem i januar, at den tidligere tv-vært, afdøde Jimmy Savile, havde begået overgreb på flere end 200 mindreårige.

Savile var en af de største BBC-stjerner i 1970'erne og 1980'erne, og han var slået til ridder af dronning Elizabeth II.

Onsdag blev William Roche, som var en kendt tv-skuespiller, arresteret for to voldtægter mod en 15-årige pige. Voldtægterne skulle have fundet sted mellem april og juli 1967.

Ifølge politiet er hverken Stuart Halls eller William Roches sager forbundet til Saviles sag, der har chokeret mest i England.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip