Tv-stjerne måtte flygte efter kærestens død

Skrevet af admin

04/11/2013

Mest læste i dag

Skuespillerinden Kate Hudson var en stor støtte for Glee-stjernen Lea Michele, der i juli mistede sin kæreste.

De to skuespillerinder mødtes på settet af ungdomsserien Glee, hvor Hudson var gæstestjerne, og den 31-årige medspiller Cory Monteiths død gjorde dem endnu tættere.

- Jeg ringede til hende (Kate Hudson red.) og sagde: "Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, fordi de (journalister red.) sværmer om mit hus." Så sagde hun: "Du skal bo hjemme hos mig." Som om det ikke var noget stort. Ingen vidste, at jeg var der, fortæller Lea Michele til magasinet Elle om tiden efter sin kærestes død. 

Efter dødsfaldet holdt den unge kvinde lav profil og havde ikke lyst til til at tale med pressen. Dog er hun på det seneste begyndt at fortælle mere om sine oplevelser.

- Der fandtes ingen større mand end Cory, og jeg betragter mig selv som heldig på grund af den tid, vi havde sammen, siger Lea Michele om sin afdøde kæreste.

Cory Monteith blev fundet livløs på et hotelværelse i Vancouver. Personalet låste sig ind på Monteiths værelse, fordi han ikke havde tjekket ud til tiden. Senere viste en obduktion, at hans død skyldtes en overdosis.

Newspaq