Tv-stjerne taler ud om kærestens narko-død

I juli måned blev Lea Micheles forlovede og Glee-kollega, Cory Monteith, fundet død af en overdosis på et hotelværelse i Vancouver.

Nu taler skuespillerinden for første gang ud om livet efter Cory Monteiths død under et interview med talkshowværten Ellen DeGeneres.

Det skriver E! Online.

- Det har været et hårdt år, men jeg har været omgivet af gode mennesker og en god familie, fortæller Lea Michele om månederne siden Monteiths død.

Selvom tabet af Cory Monteith her fem måneder senere nu så småt er ved at komme på afstand for den 27-årige tv-stjerne, så er sorgen ikke væk, fortæller hun til Ellen DeGeneres.

- Jeg føler, at jeg stadig er i gang med at finde ud af alt det her. Der er kun gået et par måneder, men min mor, som selv har oplevet store tab i sit liv, har sagt til mig, at på et eller andet tidspunkt, så genvinder man kontrollen, siger hun og fortsætter:

- Jeg tror, der kommer et tidspunkt, hvor man kan vælge at lade sig slå ud af sorgen, eller man kan vælge at rejse sig. Og det er det, jeg prøver at gøre. Også fordi jeg ved, at det er det, han ville have ønsket, siger hun.

Lea Michele er vendt tilbage til arbejdet i tv-serien "Glee" og har netop afsluttet indspilningen af seriens femte sæson. Samtidig er hun snart aktuel med debutalbummet "Louder".

Newspaq

Dagens Gossip