TV-stjernes brud med Scientology koster venner

»Kongen af Queens«-stjernen fortalte i går Ellen DeGeneres, hvor svært det har været at komme igennem perioden efter hendes farvel til sekten i juli, fordi hun blev tvunget til at afbryde forbindelsen med nogle af sine mangeårige venner.

Skuespillerinden følte bare ikke, hun havde noget valg. Efter næsten
30 år som loyal tilhænger af science fictionforfatteren L. Ron Hubbards religion, var blevet utryg ved Scientologys fremfærd og krafige styring af medlemmerne.

»Mine øjne åbnede sig, efterhånden som tiden gik, og jeg kunne ganske enkelt ikke være tilknyttet den organisation mere. Min familie havde det på samme made, så vi sagde farvel og det var hårdt«, berettede Remini.og fortsatte: »Vi har mistet nære venner, som ikke længere vil tale med os, selv om vi har kendt hinanden det meste af livet«.

TV-stjernen priser sig lykkelig over, at hun altid har haft venner uden for sekten. »Vores familie er også blevet stærkere af dettehér og vi er stadig sammen, så jeg kan i virkeligheden ikke bede om mere«, sluttede Remini snakken med DeGeneres.

Den 43-årige skuespillerinde er dog ikke færdig med Scientology. Hun vil skrive en bog om sin tid i sekten og sit opgør med dens leder David Miscavige, som Remini til slut smækkede døren i hovedet på.

Dagens Gossip