Tv-stjernes mareridt: Beskyldt for overgreb

Skrevet af admin

08/10/2014
Han blev kendt som den milde og kærlige far og præst i tv-serien "I den syvende himmel". For nylig har navnet på skuespiller Stephen Collins imidlertid fået en lidt anden klang i seernes bevidsthed. Den amerikanske tv-stjerne undersøges lige nu af New Yorks politi for overgreb mod mindreårige.Det sker efter, at Collins kone, skuespiller Faye Grant, har offentliggjort lydoptagelser, hvor den nu 67-årige skuespiller angiveligt indrømmer at have opført sig upassende over for flere mindreårige piger.Optagelserne stammer fra en terapisamtale fra 2012, som Faye Grant optog uden sin mands vidende. Ifølge californisk lov er det lovligt at lave skjulte optagelser, når det sker med det formål at indsamle beviser i en kriminalsag på det niveau.Ifølge onlinemediet TMZ, som er i besiddelse af lydoptagelserne, har New Yorks politi afhørt Grant i Los Angeles. Politiet oplyser desuden til TMZ, at der pågår en aktiv efterforskning af sagen. Politiet arbejder ud fra en teori om. at der er mindst tre ofre i en sag, der omhandler "upassende seksuel kontakt med mindreårige".Stephen Collins, der igennem længere tid har ligget i skilsmisse med Faye Grant, har endnu ikke kommenteret sagen.Lyt til lydoptagelserne her: http://www.tmz.com/2014/10/07/stephen-colliens-child-molestation-7th-heaven-audio-tape-nypd-investigation/Newspaq

Mest læste i dag

Han blev kendt som den milde og kærlige far og præst i tv-serien "I den syvende himmel". For nylig har navnet på skuespiller Stephen Collins imidlertid fået en lidt anden klang i seernes bevidsthed.

Den amerikanske tv-stjerne undersøges lige nu af New Yorks politi for overgreb mod mindreårige.

Det sker efter, at Collins kone, skuespiller Faye Grant, har offentliggjort lydoptagelser, hvor den nu 67-årige skuespiller angiveligt indrømmer at have opført sig upassende over for flere mindreårige piger.

Optagelserne stammer fra en terapisamtale fra 2012, som Faye Grant optog uden sin mands vidende. Ifølge californisk lov er det lovligt at lave skjulte optagelser, når det sker med det formål at indsamle beviser i en kriminalsag på det niveau.

Ifølge onlinemediet TMZ, som er i besiddelse af lydoptagelserne, har New Yorks politi afhørt Grant i Los Angeles.

Politiet oplyser desuden til TMZ, at der pågår en aktiv efterforskning af sagen. Politiet arbejder ud fra en teori om. at der er mindst tre ofre i en sag, der omhandler "upassende seksuel kontakt med mindreårige".

Stephen Collins, der igennem længere tid har ligget i skilsmisse med Faye Grant, har endnu ikke kommenteret sagen.

Lyt til lydoptagelserne her: http://www.tmz.com/2014/10/07/stephen-colliens-child-molestation-7th-heaven-audio-tape-nypd-investigation/

Newspaq