Tv-succesen "Girls" ruller atter over skærmen

Skrevet af admin

13/01/2015

Dagens topnyheder

I adskillige år har mange pigers foretrukne tv-serie været den amerikanske serie om Carrie Bradshaw og veninderne i "Sex and The City".

Men i 2012 kunne der tilføjes endnu en serie til mange pigers favoritliste, nemlig HBO-serien "Girls", og efter et års venten er der endelig mandag premiere på seriens fjerde sæson om Hannah og de tre veninder i Brooklyn, New York.

Serien er skabt af Lena Dunham, som også selv spiller hovedrollen Hannah Hovath. Allerede efter første sæson var serien en succes og i 2013 vandt "Girls" en Golden Globe-pris for bedste komedieserie og Lena Dunham for bedste kvindelige hovedrolle i serien. 

"Girls" handler om fire veninder i tyverne, som alle bor i Brooklyn, New York. Her prøver de at finde sig til rette i livet som voksne med alle de problemer, der hører sig til, når man står på egne ben og blandt andet skal til at overleve uden sine forældres finansielle støtte.

Serien har allerede budt både på akavede øjeblikke og pinlige, sjove og rørende op- og nedture og fjerde sæson bliver næppe nogen undtagelse.

"Girls" har premiere mandag på HBO Nordic.

Newspaq