TV-vært får røffel for kritisk interview

DR2-værten Martin Krasniks kritiske interview med islamkritikeren Lars Hedegaard har skabt masser af debat, efter det rullede over skærmen søndag aften.

Men det båndede interview med formanden for Trykkefrihedsselskabet fik allerede sindene i kog, før det blev bragt, skriver BT.

Interviewet blev optaget 11. marts, og dagen efter blev Krasnik kontaktet af Katrine Winkel Holm, som er medlem af DR's bestyrelse. Det var mildest talt ikke nogen begejstret fan, som journalisten fik i røret.

- Jeg kan bekræfte, at hun ringede op allerede næste morgen og var meget kritisk over for interviewet, siger Martin Krasnik ifølge BT.

Katrine Winkel Holm, der ligesom Lars Hedegaard også er medlem af Trykkefrihedsselskabet, ringede ifølge BT's oplysninger også til nyhedschef Ulrik Haagerup.

DR's bestyrelsesformand, Michael Christiansen, kender ikke noget til sagen, siger han.

- Men helt generelt er det ikke i orden, at bestyrelsesmedlemmer henvender sig med kritik til medarbejdere i organisationen. Heller ikke til nyhedschefen, fortæller han til BT og siger, at nogle af bestyrelsesmedlemmerne har "flere kasketter på".

- Så vidt jeg husker, er Winkel Holm også medlem af Trykkefrihedsselskabet, men hvis hun henvender sig som bestyrelsesmedlem, er det ikke i orden, tilføjer Michael Christiansen.

Katrine Winkel Holm ønsker ikke at udtale sig om sine personlige og professionelle telefonsamtaler, siger hun til BT.

Martin Krasniks interview med Lars Hedegaard kredsede blandt andet om Hedegaards kritik af islam, og hvad historikeren baserede sin kritik på.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip